• Новинка
Заключване на шкаф, Шкафове-Купе, Имобилайзер Стабилно Устройство за Домашно Сигурност Домашна Сигурност 125 khz Идентификация Карта за Сауна Шкафове за Баня, Шкаф ме

Заключване на шкаф, Шкафове-Купе, Имобилайзер Стабилно Устройство за Домашно Сигурност Домашна Сигурност 125

BGN 11.94
Брой продукти
Налично за поръчка

След прекратяване на мига карта на гостите може да отвори вратата (Забележка : Ако картата управление на инсталирани, заедно с карта на гости, новата карта гост може да отвори вратата, а предишната карта, автоматично се отменя функция за отваряне на вратата.Карта за управление има функция за настройка и отстраняване. Двойна карта за отваряне на вратата : използвайте картата за управление за определяне на два пъти, и карта на сервитьор ще бъде разпозната, когато замигает син индикатор. Двойна карта за отваряне на вратата : използвайте картата за управление за определяне на два пъти, и карта на сервитьор ще бъде разпозната, когато замигает син индикатор.Карта за управление има функция за настройка и отстраняване.3v ± 0,2 Дължина стопорных болтове : прибл. (Карта на управление е настроен в завода).Карта за управление може да бъде отключена за гости. (Карта на управление е настроен в завода).След прекратяване на мига карта на гостите може да отвори вратата (Забележка : Ако картата управление на инсталирани, заедно с карта на гости, новата карта гост може да отвори вратата, а предишната карта, автоматично се отменя функция за отваряне на врата. (Забележка : Ако е необходимо да настроите няколко карти сервитьора, ще трябва да ги инсталирате след като карта за контрол, трябва непрекъснато да се чете в продължение на 2 пъти. (Забележка : Ако е необходимо да настроите няколко карти сервитьора, ще трябва да ги инсталирате след като карта за контрол, трябва непрекъснато да се чете в продължение на 2 пъти.С малко засовом заключване, функция за защита от поддевания, висока.Първа карта - това е карта на управление.Карта за управление може да бъде отключена за гости.След като проблясване спира, вратата може да се отвори с помощта на карти за гости и карти сервитьор.)Параметри : Тип на продукта : Заключване за кабинет Материал : Цинк сплав + abs Режим на захранване : 4 алкални батерии тип ААА (в комплекта не са включени)Честота на карти : 125 khz Ток на покой идентификационната карта : ≤30 микрона Динамичен ток : ≤350 ma Точка на задействане при понижено напрежение : 3. Той използва четырехуровневое управление, което може да бъде оборудван с 3 master-карти, 1 карта за управление, 20 карти сервитьор и 1 карта за гости. Първа карта - това е карта на управление.

Общи свойства

Item Type:
Cabinet Lock
Material:
Zinc Alloy + ABS
Power Supply Mode:
4 x AAA alkaline batteries (not included)
Card Frequency:
125KHZ ID card
Quiescent Current:
≤30μA
Dynamic Current:
≤350mA
Undervoltage Alarm Point:
3.3±0.2V
Lock Bolts Length:
Approx. 14mm/0.6in
Working Temperature:
-20℃-+55℃
Package List:
1 x Lock Body:
1 x Lock Box:
1 x Lock Catch:
1 x ID Card Wristband:
1 x Installation Screw Pack:
1 x Instruction:
Note:
1. The management card has the function of setting and deleting, and it should be kept properly. If the management card is missing, all settings must be reset.:
2. If the cabinet door lock is insufficient to open the door, yo:

Добавки за продукти