• Новинка
Пискюл за грим 12 бр. Синя Лъскава Цветна пискюл за грим с шарени Личи, твърда опаковка, комплект четки за грим, Козметичен инструмент (Цвят: A, размер: 12 бр.)

Пискюл за грим 12 бр. Синя Лъскава Цветна пискюл за грим с шарени Личи, твърда опаковка, комплект четки за грим,

BGN 189.82
Брой продукти
Налично за поръчка

Този набор от четки съдържа различни четки за моден дизайн, които са практични и могат да задоволят основните си нужди в ежедневната се прилага.Изработен е от висококачествен материал, който е трайна за използване и осигурява отлични грижи за кожата си.С модерни и атрактивни коса те няма да бъдат лесно надраскване на кожата и лесно се придържаме powder.no выцветая или които попадат, можете да го използвате за по-дълго време.Идеален за нанасяне на прах, тонален крем руж, консилера и други средства за лицето, очите и т.н. Този комплект четки съдържа различни четки за моден дизайн, които са практични и могат да задоволят основните си нужди в ежедневната се прилага.Изработен е от висококачествен материал, който е трайна за използване и осигурява отлични грижи за кожата си.С модерни и атрактивни коса те няма да бъдат лесно надраскване на кожата и лесно се придържаме powder.no выцветая или които попадат, можете да го използвате за по-дълго време.Идеален за нанасяне на прах, тонален крем руж, консилера и други средства за лицето, очите и т.н. Този комплект четки съдържа различни четки за моден дизайн, които са практични и могат да задоволят основните си нужди в ежедневната се прилага.Изработен е от висококачествен материал, който е трайна за използване и осигурява отлични грижи за кожата си.Благодарение на модерен и привлекателен косата, те няма да бъдат лесно надраскване на кожата и лесно да се придържаме към пудре, не выцветая и не които попадат, вие можете да го използвате за по-дълго време.Идеален за нанасяне на прах, основи, руж, консилера и други средства за лицето, очите и т.н. Параметри : Материал на четките : вълнена влакна, материал дръжки на четки : дърво Опаковка в пакет : 12 бр./опаковане. Четки за грим с различни размери Дължина : 18 см. Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля, свържете се с мен, ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа и ще ви дадем задоволителен отговор.Поради разлика в осветлението и предпочитанията на екрана цветът на продукта може да се различават малко от представени на снимките.Моля, имайте предвид малката разлика в размера се дължи на различни измервания ръчно.

Общи свойства

Brush material:
Wool Fiber
Brush handle material:
Wood
Package Including:
12pcs/pack Makeup Brush in different size:
Length:
18cm
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
Due to the light and screen setting difference, the item's color may be slightly different from the pictures.:
Please allow slight dimension difference due to different manual measurement. :

Добавки за продукти