• Новинка
MJWDP 12-Цифров Настолен Калкулатор с Големи Бутони Финансов Инструмент за водене на счетоводство Бял Син Оранжев-Големи бутони на Батерията и Слънчева енергия (Цвят:

MJWDP 12-Цифров Настолен Калкулатор с Големи Бутони Финансов Инструмент за водене на счетоводство Бял Син Оранжев-Големи

BGN 0.00
Брой продукти
Налично за поръчка

Изработен от висококачествена материал, той е бърз, стабилен и траен.Слънчевата енергия, икономията на енергия.Благодарение на дизайна форма, практичен за употреба. тънък, преносими и полезен.Компактен, лек и удобен за переноске.Изработен от висококачествена материал, той е бърз, стабилен и траен.Слънчевата енергия, икономията на енергия.Благодарение на дизайна форма, практичен за употреба. тънък, преносими и полезен.Компактен, лек и удобен за переноске.Изработен от висококачествена материал, той е бърз, стабилен и траен.Слънчевата енергия, икономия на енергия Благодарение на дизайна на формите, практичност при употреба. тънък, преносими и полезен.Компактен, лек и удобен за переноске.Описание : Сензорен дизайн, много лесен за използване.Автоматично изключване, когато не ги използвате.Подходящ е както за лични, така и за професионална употреба.Пратката включва : 1 x калкулатор със слънчева енергия Забележки : 1. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразяват действителните цвета на продукта.Ние гарантираме, че стилът е същият, както е показано на снимките.2. Поради ръчно измерване и различни методи за измерване на допуска на отклонение на 1-3 виж Благодаря!.

Общи свойства

Добавки за продукти