• Новинка
Е sandvik Coromant, 880-09 06 W10H-P-LM 4324, Сверлильная плоча CoroDrill 880, Твердосплавная, Квадратна, Правосторонний парче, марка 4324, Ti (C, N) + Al2O3, Чистачка, технологията на нанасяне на пок?

Е sandvik Coromant, 880-09 06 W10H-P-LM 4324, Сверлильная плоча CoroDrill 880, Твердосплавная, Квадратна, Правосторонний

BGN 129.87
Брой продукти
Налично за поръчка

- Вложки размери : 01-09.Подобрен корпус тренировка на 30% по-малък, отколкото при неговия предшественик, за пробиване с диаметър четири-пет пъти в излишък диаметър свредло.Предимствата на тази група продукти : Въвеждане в детайла асиметрично тренировки по подразбиране води до дисбаланс.С Coro Drill 880 може да направи повече, отколкото просто за пробиване на отвори. - Оптимизирана геометрия осигурява висока производителност.Това осигурява по-сигурно пробиване и много по-добро качество на дупки.Степенна технология осигурява поетапно въвеждане с по-малко усилия при рязане и по този начин осигурява по-висока производителност, както и близки на допуски на отвора.Този специален сорт пробиване осигурява дълъг живот на инструмента и надежден износване, за които е лесно да се следват, за да се определи предварително, когато дойде време да индексира чинията.Сменяеми тренировки наистина са икономични, а с усилване на Coro Drill 880 наистина може да подобри нивото на тяхната производителност.GC4324 ще осигури високо ниво на производителност, без да се засяга срока на инструмента.Оптимизирани канали за отстраняване на стружки за ускоряване на отстраняване на стружки.Повърхностно покритие PVD оптимизиран, за да гарантира здравина по линия на кант и висока износоустойчивост.Този вид издържа на високи температури, което го прави подходящ за висока скорост на рязане, висока подаване или продължително рязане в стабилни условия. - Видове връзки : Coromant Capto, цилиндрична опашка с плосък според ISO 9766 (мм/инч), P-образна опашка. - Оптимизирани сортове осигуряват по-дълъг живот от режещ инструмент. Геометрия чистачки осигурява най-добрата чистота на повърхността или по-широки възможности за подаване. - Две или четири режещи инструменти в зависимост от диаметъра на тренировки.Марка GC4334 е най-добрият избор за приложение в условия от добри до средни.Инструмент може също да се използва за винтова интерполация, растачивания, потапяне и точения.

Общи свойства

Добавки за продукти