• Новинка
LiGuVCY 100 бр. Шлифовъчни дискове с плетене на една кука и линия, 5 Инча, БЕЗ дупки, 240 Зърно, Наждачные Облицовка с плетене на една кука и Линия, Orbital Опесъчаване машина, шк

LiGuVCY 100 бр. Шлифовъчни дискове с плетене на една кука и линия, 5 Инча, БЕЗ дупки, 240 Зърно, Наждачные Облицовка

BGN 49.17
Брой продукти
Налично за поръчка

Нашите шлифовъчни дискове с куки и вериги са изработени от висококачествени абразива на базата на алуминиев оксид, което осигурява бърз и издръжлив шлифоване.Диск за шлайфане на шкурка притежава максимална устойчивост на запушване и товари, повишаване на производителността и намаляване на разход на материал.Облицовка с куки и вериги осигурява бърза и лесна подмяна на диск, за шкурка, без дупки, подобряване на сцепление с обратна страна.Лесен монтаж и демонтаж.В сравнение с обикновена шкурка random orbital, нашата шкурка с шкурка на основа на куки и вериги, без прах има повишена устойчивост и мекота, което я прави по-малко податливи на счупване и по-дълготрайни.Съвети за шкурка, с куки и вериги орбита шлайфане диск sandpaper gold подходяща за използване в метални работни шлифоване на метал, ремесленная, домакински, гипсокартонная, промишлена, стекловолоконная, найлонови или всяка друга повърхност, която се нуждае от шлифовании.Опаковката включва 100ШТ кръгла шкурка с диаметър от 5 инча с шкурка 240 без отвори шкурка на случайна орбита жълт цвят с подплата под формата на куки и примки. 100 бр. Шлифовъчни дискове с куки и вериги, 5 инча, БЕЗ дупки, шкурка с шкурка 240 възглавнички с куки и вериги, Orbital опесъчаване машина, шкурка, златен диск за шлайфане полиране на аксессуаровспецификация : Количество в опаковка : 100 Упаковокразмер : диаметър 5 см, дебелина : 240 Шлайфане материал : Окисленный алуминий Характеристики : 1. Нашите шлифовъчни дискове с куки и вериги са изработени от висококачествени абразива на базата на алуминиев оксид, което осигурява бърз и издръжлив шлифоване.2. Диск за шлайфане на шкурка притежава максимална устойчивост на запушване и товари, повишаване на производителността и намаляване на разход на материал.3. Облицовка с плетене на една кука и линия осигурява бърза и лесна подмяна на диск, за шкурка, без дупки, тъй като сцеплението с обратна страна, по-добре се държи.4. Лесен монтаж и демонтаж. 5. Нашата непыляемая шкурка с подплата под формата на куки и примки има повишена устойчивост и мекота, което я прави по-малко податливи на счупване и по-дълготрайни.

Общи свойства

Package Quantity:
100-Pack
Size:
5-inch diameter
Grit:
240
Sanding Material:
Aluminum oxide
Features:
1. Our hook and loop sanding discs are made from high quality aluminum oxide abrasive, delivering fast and long lasting sanding.:
2. Sandpaper sanding disc has maximum resistance to clogging and loading, increasing your productivity and reducing material consumption.:
3. Hook and Loop backing make no-hole sandpaper discs replacement quick and easy, the back adhesion holds up better.:
4. Easy installation and removal.:
5. Our dust-free hook and loop backed sandpaper has improved abrasion resistance and softness, making it less prone to breakage and more durable.:

Добавки за продукти