• Новинка
Сензор за нощно напикаване, Аларма нощно напикаване Удобна за Зареждане за ежедневна грижа за детето

Сензор за нощно напикаване, Аларма нощно напикаване Удобна за Зареждане за ежедневна грижа за детето

BGN 0.00
Брой продукти
Налично за поръчка

Функция : 1.Удобна за зареждане : Сигнализатор нощно напикаване е оборудван с USB-кабел за пренос на данни, която лесно се зарежда и е изработен от висококачествен материал ABS, който сигурно, няма мирис, нетоксичен и безвреден.Когато той не се зарежда, на потребителите удобно да се съхранява и транспортира го, след затваряне на капака.Ежедневна грижа : Сигнализатор нощно напикаване основно се използва за да се грижи за бебетата и възрастните хора, за да може навреме да промени чисти кърпи, за възрастните хора и децата да получават най-добрите грижи.Дизайн безжична аларма : Сигнализатор нощно напикаване е снабден с подобрена конструкция безжична аларма, която помага на детето да се отърве от проблеми с кабели и повече не пее в леглото. Ежедневна грижа : Сигнализатор нощно напикаване основно се използва за да се грижи за бебетата и възрастните хора, за да може навреме да промени чисти кърпи, за възрастните хора и децата да получават най-добрите грижи.Параметри : Тип на продукта : Сигнализатор за нощно незадържане на мочиматериал : abs Приемник вградена батерия : литиева батерия 350 ма (идва с вградена батерия) Предавател вграден батерия : литиева батерия 80 ма (идва с вградена батерия) Сигнализатор на урината се състои от три части : Предавател (откриване на урина) : открива урината и изпраща информация за ужас на приемник за безжични мрежи Приемник : приемник се използва за получаване на информация за тревожност предавателя и уведомяване на потребителя чрез вибрация или звук. Удобна за зареждане : Сигнализатор нощно напикаване е оборудван с USB-кабел за пренос на данни, която лесно се зарежда, и е изработен от висококачествен материал ABS, който сигурно, няма мирис, нетоксичен и безвреден.

Общи свойства

Item Type:
Bedwetting Alarm
Material:
ABS
Receiver built in battery:
lithium battery 350mAh (shipped with built in battery)
Transmitter built in battery:
lithium battery 80mAh (shipped with built in battery)
The urine alarm consists of three parts:
Transmitter (urine detection):
detect urine and send alarm information to the receiver by wireless
Receiver:
The receiver is used to receive the alarm information of the transmitter and notify the user through vibration or sound. It has a temperature and humidity detection function for the detection of the current ambient temperature and humidity.
Charging box (storage box):
It is used for charging the transmitter and receiver. When it is not charging, it is convenient for users to store and carry it after closing the cover.
Package List:
1 x Bedwetting Sensor1 x Receiver:
1 x Manual:
1 x USB Cable:
1 x Charging Case:
1 x Charging Protective Cover:

Добавки за продукти