• Новинка
Tonpop Смесител За мивка в Банята С една Дръжка, на Месинг Смесител За мивка, Разтегателен Спрей бутилка, Кран за мивка с един Дупка, 2 Режима на Топла и студена Вода, Кра

Tonpop Смесител За мивка в Банята С една Дръжка, на Месинг Смесител За мивка, Разтегателен Спрей бутилка, Кран

BGN 50.93
Брой продукти
Налично за поръчка

Ако по някаква причина са недоволни от нашия продукт, моля, свържете се с нас и ние с радост ще ви възстановим вашата поръчка или безплатно го замени с нова.Двухфункциональный спрей за вашия варианта : мека аэрируемая струя и силна струя спрей с по-голяма мощност налягане. ★ 100% гарантирано удовлетворение : Ние се стремим да предоставим най-добрите продукти и услуги на всички наши клиенти.Единична дръжка, предназначена за лесна употреба за регулиране на водния поток и температурата. ★ Материал месинг : Здрава конструкция на корпуса от плътен месинг, не съдържаща олово, качествено керамичен патрон без капки и високоефективен аератор с дебит 1,2 GPM. ★ Комфортно управление двойна струя : Лека плъзгаща се чучур осигурява завъртане на 360 градуса при извличане, като пулверизатор шампоан за измиване на косата, като накрайник за душ за измиване на съдове за домашни любимци. цветовата гама на снимки на уеб сайта и самата стока може да се различават малко 3.Ако по някаква причина са недоволни от нашия продукт, моля, свържете се с нас и ние с радост ще ви възстановим вашата поръчка или безплатно го замени с нова. Да се съхранява красотата кран, дълъг срок на експлоатация, моля, подсушете с мека памучна кърпа, след употреба, като се избягва ерозия на водопроводните кранове от намокания повърхността в продължение на дълго време 2.Повече не е нужно да търсите или да купуват чаши, когато някой иска бързо да се пие. ★ Клапан без капки : Вградена касета с керамично диск на вентила патрон с висока производителност запечатване осигурява гладък поток и по-ниска вероятност за изтичане на информация. ★ Комфортно управление двойна струя : Лека плъзгаща се чучур осигурява завъртане на 360 градуса при извличане, като пулверизатор шампоан за измиване на косата, като накрайник за душ за измиване на съдове за домашни любимци. В различни страни на различни стандарти на маркучи. тестван в продължение на 500 000 обичаи.Повече не е нужно да търсите или да купуват чаши, когато някой иска бързо да се пие. Размер на дисплея се измерва ръчно, са възможни незначителни грешки, моля, приемете 4.Нашият по подразбиране размер 1/2 ", ако имате нужда от G3/8", моля, свържете се с нас или изпратете вашето запитване в коментарите.Двухфункциональный спрей за вашия варианта : мека аэрируемая струя и силна струя спрей с по-голяма мощност налягане.

Общи свойства

Type:
Pull Out Sprayer Bathroom Sink Faucet
Main Material:
Brass
Hot and Cold Water:
Yes
Style:
modern style
Surface treatment:
Chrome
Valve Core Material:
Ceramic Plate Spool
Spout:
Sealed Foaming Aerator
Installation Type:
Deck Mounted
Faucet Mount:
Single Hole
Number of Handles:
Single Handle
2 Functions:
Bubble mode, Shower mode
Application:
Hotel, Villa, Apartment, Family Hotel Bathroom Sink Taps, Wash Basin Faucet, Sink Faucet
Package Included:
Sink Mixer Taps x 1 :
Standard Hot & Cold Water Hoses x 2 :
Fixings & Fitting Instructions :
Note:
1. Keep the faucet beauty, prolonged service life, dry with a soft cotton cloth after used please, avoiding erosion of water taps due to waterlogging on the surface for a long time :
2. Please be reminded that due to lighting effects and monitor's brightness/contrast settings etc, the color tone of the website's photo and the actual item could be slightly different :
3. The display size is measured manually, there may be slight errors, please understand :
4. Different countries have different hoses standard. Our default size is 1/2 , if you need G3/8, please contact with us or write your request in the comments :

Добавки за продукти