• Новинка
BEIAKE Един Фен на Аксесоари За Интериора на Колата Охлаждащ Вентилатор Ротационен За Арматурното табло 12 Години Fan Охлаждане Циркулация на Въздуха

BEIAKE Един Фен на Аксесоари За Интериора на Колата Охлаждащ Вентилатор Ротационен За Арматурното табло 12 Години

BGN 0.00
Брой продукти
Налично за поръчка

Супер силен вятър, регулируема скорост на вятъра, сверхшумный отскок. завъртане на 360 градуса : може да се върти на 360 °, което позволява бързо и ефективно премахване на неприятният мирис на цигари и т.Лесна инсталация : вентилатор, снабден е с висококачествени клейкими стикери, може да бъде прикрепен на таблото или подлокотнику.Използването на лятото и през зимата : през Лятото може духаше хладен естествен бриз, че се избягва продължително излагане на климатик в човешкото тяло, през зимата предното стъкло може да се размрази за няколко секунди, което улеснява движението и охлаждането на автомобила или чист въздух. 100% гаранция, Високо качество на вентилатора-охладител на отлична цена, вие няма да бъдете разочаровани.Поради разликите между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на проекта. В същото време вятъра може да се регулира на две предавки.За вашия лаптоп/PC/power bank/USB зарядно устройство/пътно зарядно устройство с USB порт Спецификация : Материал : ABS + pc Цвят на продукта : черен, Размер : 16*13*6 cm Номинално напрежение : 12 v Rms мощност : 8 W/15 W Ниво на шум : 50 db съдържание на Пакета : Автомобили fan x1 Забележка : поради ръчно измерване се допуска отклонение 0-1 виж Моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да започне наддаване.Той е подходящ за използване на арматурното табло на автомобила SUV или на масата на домашния офис.Лесна инсталация : вентилатор, снабден е с висококачествени клейкими стикери, може да бъде прикрепен на таблото или подлокотнику.Ако имате някакви проблеми с нашия продукт, моля, първо се свържете с нас, ние ще решим това за вас в рамките на 24 часа.Подходящи за леки автомобили 12 v, като например леки автомобили /джипове.Ние носим отговорност за нашите продукти и клиенти.Ние носим отговорност за нашите продукти и клиенти. В същото време вятъра може да се регулира на две предавки. Преносим авто фен от 12 В с регулируема скорост на въртене, выдувающий горещ въздух от паркинг клон, незабавно охлаждане на водача и пътника въртящи се глави на вентилатора.Използването на лятото и през зимата : през Лятото може духаше хладен естествен бриз, че се избягва продължително излагане на климатик в човешкото тяло, през зимата предното стъкло може да се размрази за няколко секунди, което улеснява движението и охлаждането на автомобила или чист въздух.

Общи свойства

Material:
ABS + PC
Product color:
black,
Size:
16*13*6cm
Rated voltage:
12V
Rated power:
8W/15W
Noise level:
50db
Package Contents:
Car fan X1:
Note:
Due to manual measurement, please allow an error of 0-1 cm. Please make sure you do n’t mind before bidding.:
Due to differences between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the project. Thank you! :

Добавки за продукти