• Новинка
TFIIEXFL 3D Лупа на екрана на телефона Стереоскопичен Филм, Видео Сгъваема Тенис на 8-Инчов Скоба Сгъваем Укрепване на Притежателя на мобилен телефон (Цвят: OneColor)

TFIIEXFL 3D Лупа на екрана на телефона Стереоскопичен Филм, Видео Сгъваема Тенис на 8-Инчов Скоба Сгъваем Укрепване

BGN 67.71
Брой продукти
Налично за поръчка

Екран увеличена на 2-4 пъти, за да направи изображението по-отчетливо и намаляване на натоварването на очите.Много подходящо за гледане на филми с висока разделителна способност и четене, е просто устройство е много подходящ за гледане на филми и увеличение на изображението за мобилни телефони.Ако използвате мобилен телефон, за четене на книга, можете да го използвате и за увеличаване на текст, за да си очите, не се нервен при четене на дребен текст.Ако сте в перфектно пътуване с влак или самолет, можете да се облегнете на гърба на стола и гледате любимите си филми.Сгъваема стойка, тънък дизайн, лесен за носене, това устройство е много подходящ за използване слабовидящими и възрастните хора, които могат да четат вестници и да шият у дома.Екран увеличена на 2-4 пъти, за да направи изображението по-отчетливо и намаляване на натоварването на очите.Много подходящо за гледане на филми с висока разделителна способност и четене, е просто устройство е много подходящ за гледане на филми и увеличение на изображението за мобилни телефони.Ако използвате мобилен телефон, за четене на книга, можете да го използвате и за увеличаване на текст, за да си очите, не се нервен при четене на дребен текст.Ако сте в перфектно пътуване с влак или самолет, можете да се облегнете на гърба на стола и гледате любимите си филми.Сгъваема стойка, тънък дизайн, лесен за носене, това устройство е много подходящ за използване слабовидящими и възрастните хора, които могат да четат вестници и да шият у дома.описание : Кожен лупа за екрана на телефона.Кино имате на дланта си, а 3 D-видеозум мобилен телефон предпазва вашите очи. Параметри : Материал : кожа + акрилни лещи Размер : 19,2 * 12,2 см / 7,6 * 4,8 инча Тегло : 105 гр Увеличение : 2-4 пъти на Приложими модели : 8 инча Приложими сценарии : тенис на Комплекта : 1 * Усилвател за мобилен телефон, Бележки : 1. Ние предоставяме ясни изображения и предлагаме измерени стойности в максимално възможен размер.Моля, проверете колкото е възможно повече, за да се гарантира, че стоките-това е нещо, което ви трябва.2. Поради ръчно измерване, моля, имайте предвид разликата в 0,5-1 сантиметър. (1 инч = 2,54 см) на 3. Поради различни компютърни екрани действителният цвят може да се различава от картината в списъка.Благодаря ви за вашето разбиране. благодаря ви за разбирането.

Общи свойства

Material:
leather + acrylic lens
Size:
19.2*12.2 cm/7.6*4.8 inches
Weight:
105 grams
Magnification:
2-4 times
Applicable models:
8 inches
Applicable scenarios:
desktop
Package Included:
1*Mobile phone amplifier:
notes:
1. We provide clear pictures and provide measured values ​​as much as possible. Please check as much as possible to make sure that the item is what you need.:
2. Due to manual measurement, please allow 0.5-1 inch difference. (1 inch=2.54cm):
3. Due to different computer screens, the actual color may be slightly different from the list picture. Thank you for your understanding.:
thank you for understanding. :

Добавки за продукти