• Новинка
Адаптер Стабилизатор на напрежение USB на Слънчеви панели с интерфейс USB dc TYPE C за зареждане на телефона на Слънчевата система

Адаптер Стабилизатор на напрежение USB на Слънчеви панели с интерфейс USB dc TYPE C за зареждане на телефона

BGN 7.35
Брой продукти
Налично за поръчка

Многократно използване : USB-кабел стабилизатор на напрежение, соларни панели можете да се свържете към аксесоар устройства като слънчев панел за зареждане на мобилни телефони.Широка съвместимост : Адаптер за слънчеви панели се прилага за всички слънчеви панелям и преносим централи, с помощта на слънчеви конектори, както и към слънчево генераторам с входа CC 0,315 инча и 0,138 инча x 0,053 инча.Щепсела и да играе : Кабел стабилизатор на напрежение на соларни панели могат да се използват без никаква инсталация.Щепсела и да играе, лесно и удобно.Медна тел : Мъжки и женски край на адаптера dc соларен панел е направен от много устойчив на опън на меден проводник 10 AWG, а в края на постоянен ток 0,217 инча x 0,083 инча, изработени от медни проводници 14 AWG, много дебела и здрава, осигуряване на стабилен ток за вашето устройство.Различен интерфейс : Има няколко различни предния край на портове, включително USB интерфейс 2 елемента, интерфейс TYPE C 1 бр и интерфейс vdc 1 бр. , ще Отговарят на вашите различни нужди в употреба.Параметри : Тип на продукта : Стабилизатор на напрежение на слънчеви панели Кабельматериал : abs-пластмаса Тегло : 62 g / 2,2 унция. Интерфейс : 2 бр. интерфейс USB, 1 бр. интерфейс TYPE C, 1 бр. интерфейс dc Многоцелеви : Широко се използва за слънчеви панели и слънчеви генератори, приложими към всички комплектам слънчеви панели с части за свързване.Как да използвате : Различни марки съединители на слънчеви панели могат да имат различни полярности.The+/‑markonthesolarconnectorisusedtodistinguishwhethertheconnectorismaleorfemale,notpositiveornegativepolarity.Има линейна положителна (+) и черна линейна отрицателна (‑).Списък с пакети : 1 x Адаптер за стабилизатор на напрежение на слънчеви панели Cable Note : .

Общи свойства

Item Type:
Solar Panel Voltage Stabilizer Cable
Material:
ABS
Gross Weight:
62g / 2.2oz
Interface:
2pcs USB interface , 1pc TYPE C interface, 1pc DC interface
Multipurpose:
Widely used in solar panels and solar generators, applicable to all solar panel kits with connectors.
How to Use:
Differentbrandsofsolarpanelconnectorsmayhavedifferentpolarities.The+/‑markonthesolarconnectorisusedtodistinguishwhethertheconnectorismaleorfemale,notpositiveornegativepolarity.Theredlineispositive(+)andtheblacklineisnegative(‑).:
Package List:
1 x Solar Panel Voltage Stabilizer Adapter Cable:
Note:

Добавки за продукти