• Новинка
Косметичка със Слънчогледи, Сини цветове, Големи Козметични чанти за жени, Пътни козметични чанти за Жени, Косметичка-Органайзер, Косметичка за тоалетни принадлеж?

Косметичка със Слънчогледи, Сини цветове, Големи Козметични чанти за жени, Пътни козметични чанти за Жени, Косметичка-Органайзер,

BGN 0.00
Брой продукти
Налично за поръчка

Чанта с дръжка отгоре, триизмерна форма, лека и удобна за переноске, много подходящ за ежедневна употреба и пътувания. * 【Висококачествени материали и е лесен за почистване 】 : Тази козметична чанта е изработена от кепър материал, твърда кърпа прави чантата е по-обемно и да я лесно преобръщане.Дебел материал прави чанта по-грязеустойчивой, устойчива на износване и дълготрайни. Здрав дебел материал прави чантата е по-устойчива на петна, устойчива на износване и дълготрайни. * ВИСОКОКАЧЕСТВЕН материал : твърда тъкан, триизмерна версия, лесно е деформиран.Вътре има клон и да се отвори за кисточек за грим, които могат да се съхраняват тоалетни принадлежности, средства за грижа за кожата и четка за грим, организиране на вашите козметични принадлежности и да ги чисти и спретнати.

Общи свойства

Добавки за продукти